A murit departe de ţara ei! Asistenta medicală Marcela Sasu de 45 de ani, s-a stins prematur…

O veste neplăcută vine din Italia. Angajații secției de pediatrie și neonatologie a spitalului Carlo Urbani din Jesi sunt foarte trişti, din cauza disparţiei mult prea devreme a colegei lor românce, o femeie foarte frumoasă şi mereu cu zâmbetul de buze. „S-a stins zâmbetul Marcelei”, scriu italienii de la centropagina.it, făcând referire la dispariția prematură a Marcelei Sasu, femeie româncă în vârstă de 45 de ani care trăia și lucra la Chiaravalle, în provincia Ancona (Marche) și care s-a stins din viață de curând.

Marcela Sasu era originară din România, iar în Italia era stabilită de mai mulţi ani. Aceasta lucra ca asistentă medicală şi era mereu cu un surâs pe buze, cu un zambet contagios care atrăgea ca un magnet. Marcela a decedat sâmbătă, 24 noiembrie, o veste care i-a întristat profund pe toți cei care o cunoșteau. „Prietenii și colegii sunt în aceste momente aproape de durerea apropiaților și regretă pierderea prematură a tinerei femei”, scriu cei de la rotalianul.com citând centropagina.it

„Decesul Marcelei ne-a mâhnit și afectat pe toți cei care o cunoșteam și o stimam. Tot personalul unității noastre este alături de familia dragei noastre Marcela Sasu și regretăm pierderea prematură a unei femei, unei mame și unei colege cu un zâmbet contagios, un adevărat vulcan de energie cu o dorință extraordinară de a trăi. Să ai drum lin, Marcela!” Acestea sunt cuvintele pe care angajații secției de pediatrie și neonatologie a spitalului Carlo Urbani din Jesi le transmit în memoria colegei lor românce.

Trupul neînsuflețit al Marcelei Sasu va fi înmormântat la cimitirul din Chiaravalle, unde a trăit împreună cu familia sa. Funeraliile au avut loc în această dimineață la biserica „Casa Funeraria Pieroni” din Falconara Marittima.