A murit Carmen, asistenta din Zimnicea care a făcut accident vascular în spital, la sfârşitul gărzii

A murit Carmen, asistenta din Zimnicea care a făcut accident vascular în spital, la sfârşitul gărzii. În decembrie ar fi împlinit 43 de ani.

Asistenta medicală de la Spitalul Zimnicea care se afla în stare gravă, internată la Institutul de Neurologie şi Boli Neurovasculare din Bucureşti, după ce a suferit un accident vascular la locul de muncă, a murit. Aceasta a făcut stop cardiac, potrivit unor surse medicale.

 

Marinela Tănase, o colegă a asistentei, a scris pe facebook: “Carmen, colega noastra zâmbitoare și plină de viață, a plecat într-o lume mai dreaptă! Dumnezeu sa te odihnească, fată dragă!”.

 

Carmen Vătafu a făcut accident vascular cerembral în spital

Carmen Vătafu a fost internată, de pe data de 30 octombrie, în comă profundă la Institutul de Neurologie și Boli Neurovasculare din București. După o noapte întreagă de serviciu, marţi dimineaţa s-a plâns de dureri puternice de cap şi de faptul că nu mai vede bine cu unul dintre ochi.

Colegii femeii declarau că ambulanţa a fost chemată foarte târziu, astfel că starea femeii s-a agravat. Asistenta a fost dusă apoi la Institutul de Neurologie şi Boli Neurovasculare din Bucureşti.

La Spitalul din Zimnicea a început o anchetă internă. Directorul Geanina Come declara că nu poate încă afirma dacă s-a intervenit sau nu în mod adecvat, însă problema de sănătate a asistentei nu a fost cauzată de stresul de la locul de muncă.

Inline
Inline