Asistenta medicală de la Spitalul Zimnicea care se afla în stare gravă, internată la Institutul de Neurologie şi Boli Neurovasculare din Bucureşti, după ce a suferit un accident vascular la locul de muncă, a murit. Aceasta a făcut stop cardiac, potrivit unor surse medicale.

 

Marinela Tănase, o colegă a asistentei, a scris pe facebook: “Carmen, colega noastra zâmbitoare și plină de viață, a plecat într-o lume mai dreaptă! Dumnezeu sa te odihnească, fată dragă!”.

 

Carmen Vătafu a făcut accident vascular cerembral în spital

Carmen Vătafu a fost internată, de pe data de 30 octombrie, în comă profundă la Institutul de Neurologie și Boli Neurovasculare din București. După o noapte întreagă de serviciu, marţi dimineaţa s-a plâns de dureri puternice de cap şi de faptul că nu mai vede bine cu unul dintre ochi.

Colegii femeii declarau că ambulanţa a fost chemată foarte târziu, astfel că starea femeii s-a agravat. Asistenta a fost dusă apoi la Institutul de Neurologie şi Boli Neurovasculare din Bucureşti.

La Spitalul din Zimnicea a început o anchetă internă. Directorul Geanina Come declara că nu poate încă afirma dacă s-a intervenit sau nu în mod adecvat, însă problema de sănătate a asistentei nu a fost cauzată de stresul de la locul de muncă.